Opslagstavlen

• ikon
    Vedlagt information om opstart af fodbold i Herrested/ØRBÆK BOLDKLUB for 0. til 6. klasse.
    Lone Nellemann Ølgaard den 18-03-2019
    Skolefoto på afd. Frørup den 24. april 2019smiley
    Diana Tove Rosener den 15-03-2019
  • ikon
    Der er nu mulighed for, at søge om skolebuskort for næste skoleår 2019/2020.

Information og ansøgning findes på www.nyborg.dk/elevbefordring

Nyhed! Der kan nu også søges buskort digitalt med NemId.

Ansøgningen på papir kan afleveres i Borgerservice eller på skolen.

Ansøgningsfristen for skolebuskort for hele skoleåret er: Torsdag den 4. april 2019.

Husk at passe godt på dit nuværende skolebuskort, da der ikke automatisk udstedes nye kort til elever, som tidligere har haft et buskort. Den nye periode lægges på det eksisterende kort og den nye periode skal aktiveres i bussen ved ”tjek in” inden 30 dage fra bestillingen. Borgerservice bestiller løbende buskort i perioden april, maj og juni og der er derfor meget vigtigt, at buskortet benyttes jævnligt i perioden op til sommerferien.
    Hvis kortet ikke aktiveres inden 30 dage bliver den nye periode automatisk annulleret.

Til elever som ikke tidligere har haft et skolebuskort, vil der blive udstedt et nyt kort. Dette kort fremsendes til elevens adresse. Husk derfor navn på postkassen.

For at kortet skal virke optimalt er det vigtigt, at der både tjekkes ”ind” og ”ud” i bussen, hver gang kortet benyttes.

Borgerservice

Lone Nellemann Ølgaard den 26-02-2019
  • ikon
    Feriepasning i SFO - betalingsuger:

Tilmelding til feriepasning skal fremover ske via Digital Pladsanvisning. Feriepasning er mellem jul og nytår samt 4 uger i juli måned.

Der er nu åben for ferietilmelding til juli 2019. Der er moduler oprettet for de 4 betalingsuger: uge 27-28-29-30.
    Du skal vælge den/de ønskede uger og angive behovsdatoen til 01-06-2019.

Takst for feriepasning er 646 kr. pr. uge. Opkrævning sker sammen med SFO-opkrævning for juni måned.

Tilmelding til feriepasning skal ske senest den 1. marts 2019.
    Såfremt feriepasningen ikke foregår i egen SFO vil du få nærmere besked.

Spørgsmål til feriepasning kan rettes til egen SFO eller Pladsanvisningen på tlf. 6333 7892 eller mail: [email protected]

Lone Nellemann Ølgaard den 17-01-2019
  • ikon
    Vi har hos Odense Symfoniorkester lavet en serie med tre særligt tilrettelagte koncertoplevelser for familier, som ønsker at tilbyde deres børn lidt mere end blot passiv underholdning på en skærm, familier som prioriterer samvær omkring unikke liveoplevelser, og familier som vil udvide deres børns horisont med et kulturfællesskab.
    Her kan nybegyndere få en spændende oplevelse med klassisk musik live og helt tæt på.
    Se meget gerne vedhæftede.

Lone Nellemann Ølgaard den 03-09-2018