Opslagstavlen

• ikon
    Vedlagt information om skolens Digidage. Ordblinde elever er automatisk tilmeldt.
    Lone Nellemann Ølgaard den 12-11-2018
  • ikon
    Vedr. ny praksis for rykkere på materialer, der ikke er afleveret ved lånetidens udløb og lånt på Ørbæk Bibliotek eller i Frørup:

Nyborg Bibliotek vil fra uge 46 udsende Saldoopgørelser og 1. Rykkere på for sent afleverede materialer til værges e-boks.

Der udsendes stadig påmindelser og hjemkaldelser på materialer, som hidtil på mail og sms. Men er materialerne stadig ikke afleveret, sendes der fremover ikke et papirbrev via skolens PLC.
    Beskeden bliver i stedet sendt digitalt til værges e-boks, såfremt eleven ikke selv har digital postkasse. Beskeden når således frem med det samme, og vi håber og tror, at det vil opleves som en forenkling og forbedring for alle.

Husk: det er gratis at låne materialer på bibliotekerne, hjælp os med at udnytte samlingerne bedst muligt ved at aflevere til tiden.

Lone Nellemann Ølgaard den 12-11-2018
  • ikon
    Glemt tøj fra Trimdagen, der endnu ikke er afhentet - se vedl. Kan hentes på kontoret i Ørbæk.
    Lone Nellemann Ølgaard den 05-11-2018
  • ikon
    Fra Fynbus har vi fået leveret plast-etui til skolebuskort med krog og snor i.

Hvis du ønsker en holder til dit buskort, kan den afhentes i Borgerservice.

Lone Nellemann Ølgaard den 05-11-2018
  • ikon
    Vedlagt information fra sundhedsplejerskerne omkring samtykke og IT udfordringer.
    Lone Nellemann Ølgaard den 31-10-2018
  • ikon
    Vi har hos Odense Symfoniorkester lavet en serie med tre særligt tilrettelagte koncertoplevelser for familier, som ønsker at tilbyde deres børn lidt mere end blot passiv underholdning på en skærm, familier som prioriterer samvær omkring unikke liveoplevelser, og familier som vil udvide deres børns horisont med et kulturfællesskab.
    Her kan nybegyndere få en spændende oplevelse med klassisk musik live og helt tæt på.
    Se meget gerne vedhæftede.

Lone Nellemann Ølgaard den 03-09-2018