Lone Nellemann Ølgaard den 19-04-2018
    VIGTIG oplysning til dem som har genbestilt skolebuskort til næste skoleår.

Bestillinger af skolebudskort er nu i fuld gang og til dem som har buskort i forvejen bliver den
    nye periode for næste skoleår elektronisk lagt på det nuværende skolebuskort.

Eleverne SKAL forny perioden ved at ”tjekke ind” med buskortet i bussen inden 30 dage efter vores bestilling.
    Bestillingen sker løbende for de forskellige skoler, så der er vigtigt at skolebuskortet bliver brugt jævnligt.

Til dem som ikke tidligere har haft buskort eller har skiftet skole/adresse, vil der blive udstedt et helt nyt kort, som sendes hjem til elevens folkeregisteradresse.

Lone Nellemann Ølgaard den 17-04-2018
    Blå Kors Sommerlejre 2018

Tilmeldingen til Blå Kors sommerlejre 2018 er åben!

I Blå Kors ved vi at gode oplevelser er en uvurderlig ballast i livet.
    Igen i år tilbyder Blå Kors sommerlejre og giver udsatte børn og unge en unik ferieoplevelse, så de også har noget at fortælle skolekammeraterne om efter ferien. Lejrene finder sted i uge 27-29. Tilmeldingen er åben nu og foregår efter ’først til mølle’.

Blå Kors afholder sommerlejre for forskellige aldersgrupper og med forskellige temaer. Fælles for dem alle er, at det er sjove, fjollede, dygtige og engagerede frivillige ledere, der driver dem.
    Alle sommerlejre drives på baggrund af Blå Kors kristne diakoni- og menneskesyn.

Du kan læse mere om Blå Kors lejre på lejre.blaakors.dk hvor du også finder flere praktiske oplysninger om de enkelte lejre og mulighed for tilmelding.

Har du spørgsmål ang. lejrene er du velkommen til at kontakte ferielejrkoordinator Sandra T. Junget på tlf. 6124 1460 eller mail [email protected]

Tak, fordi du hjælper udsatte børn og unge til at få uforglemmelige sommerferieoplevelser!

Mange hilsner

Sandra T. Junget
    Frivilligkoordinator, Blå Kors Danmark
    Diana Tove Rosener den 12-04-2018