Lone Nellemann Ølgaard den 18-03-2019
    Vedlagt information om opstart af fodbold i Herrested/ØRBÆK BOLDKLUB for 0. til 6. klasse.
    Diana Tove Rosener den 15-03-2019
    Skolefoto på afd. Frørup den 24. april 2019smiley
    Lone Nellemann Ølgaard den 26-02-2019
    Der er nu mulighed for, at søge om skolebuskort for næste skoleår 2019/2020.

Information og ansøgning findes på www.nyborg.dk/elevbefordring

Nyhed! Der kan nu også søges buskort digitalt med NemId.

Ansøgningen på papir kan afleveres i Borgerservice eller på skolen.

Ansøgningsfristen for skolebuskort for hele skoleåret er: Torsdag den 4. april 2019.

Husk at passe godt på dit nuværende skolebuskort, da der ikke automatisk udstedes nye kort til elever, som tidligere har haft et buskort. Den nye periode lægges på det eksisterende kort og den nye periode skal aktiveres i bussen ved ”tjek in” inden 30 dage fra bestillingen. Borgerservice bestiller løbende buskort i perioden april, maj og juni og der er derfor meget vigtigt, at buskortet benyttes jævnligt i perioden op til sommerferien.
    Hvis kortet ikke aktiveres inden 30 dage bliver den nye periode automatisk annulleret.

Til elever som ikke tidligere har haft et skolebuskort, vil der blive udstedt et nyt kort. Dette kort fremsendes til elevens adresse. Husk derfor navn på postkassen.

For at kortet skal virke optimalt er det vigtigt, at der både tjekkes ”ind” og ”ud” i bussen, hver gang kortet benyttes.

Borgerservice