Diana Tove Rosener den 14-08-2018

Kære børn og forældre (afdeling Frørup)

For et halvt års tid siden hilste vi af med Hanne, og i morgen byder vi Eva velkommen som ny afdelingsleder på 4kløverskolen. En af Evas fornemste opgaver bliver at føre afdeling Frørup videre på bedste vis, og det er jeg overbevist om, at Eva vil kunne. Eva er i forvejen meget dedikeret til afdeling Frørup, og det er et super godt udgangspunkt for den arbejdsopgave og det ansvar, som Eva nu har fået.

Eva er jo i forvejen godt kendt af stort set jer allesammen, og Eva kan derfor gå direkte på opgaven, og uden at I først lige skal se Eva an.

Med Eva som afdelingsleder får 4kløverskolen og - ikke mindst - afdeling Frørup en dygtig, erfaren, kendt og afholdt afdelingsleder.

Jeg håber, at I alle vil tage rigtig godt imod Eva og hjælpe godt Eva på vej i hendes nye jobfunktion.

Velkommen til Eva som ny afdelingsleder!

Palle

Lone Nellemann Ølgaard den 14-08-2018
    Kære børn

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod jer i morgen! I den sidste uges tid har vi haft travlt med at gøre os klar til skolestart, og nu venter vi bare forventningsfuldt på, at I kommer i morgen! Vi håber, at alle får et godt og lærerigt skoleår, og at vi sammen kan skabe god trivsel og gode læringsresultater.

Vel mødt i morgen!

På vegne af 4kløverskolen

Palle

Lone Nellemann Ølgaard den 08-08-2018
    KLØVERSTIDAG 2018

Frisk luft, røde kinder og gode historier.

Kom med til kløverstidag 2018, hvor der vil være gåture for både børn og voksne, hvor i sammen med Nyborg Kommunes natur- og kulturvejleder kan udforske dyrelivet, naturen og kulturen omkring kløverstierne. Arrangementet byder også på en guidet vandring med fokus på slotsprojektet og mulighed for en cykeltur, vandretur eller en løbetur sammen med lokale foreninger. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Arrangementet løber af stablen Torsdag 23. august 2018, kl. 16-18, på Vesterhavnen 2, 5800 Nyborg.